Pagina 563 van 642
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: zo 12 mar 2023, 12:47
door gilleko B.
Fraai brood
️
Re: Het gr zeote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: zo 12 mar 2023, 13:27
door fransg
Joste schreef: zo 12 mar 2023, 12:46
fransg schreef:
Dit keer een zakje cashewnoten erin geworpen
Goed idee!
heul veul noten
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: zo 12 mar 2023, 14:18
door Dirk Jan
Vandaag weer eens een chocoladebrood gemaakt. Gaat naast de 400 gram tarwe/speltmeel, 80 gram cacao in en 100 gram verkruimelde chocoladereep puur van 85%.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: zo 12 mar 2023, 14:28
door fransg
Yummie!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: wo 15 mar 2023, 09:34
door fransg
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: wo 15 mar 2023, 11:28
door fransg
Nu met pinda’s
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: do 16 mar 2023, 10:05
door Joste
Lekker!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: do 16 mar 2023, 12:08
door fransg
Het ziet er lekkerder uit dan het smaakt. Vermoedelijk een reden waarom pindabrood geen algemeen verkrijgbare broodsoort is
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: vr 17 mar 2023, 09:00
door fransg
na de vieze pinda's even niks extra in het brood
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: vr 17 mar 2023, 12:39
door Dirk Jan
Ja, dat van die pinda's heb ik ook ervaren, toegevoegd aan een andere product valt dat tegen. Alleen inde pindakaas is het heerlijk. Maar, ik heb ook ervaren dat ik er even aan heb moeten wennen. Zo heb ik een notenmengsel dat nu voor de helft uit pinda's bestaat en ik vind het nu heerlijk.
Maar ja, is er geen gezegde die zegt: "alles went, zelfs een vent".