Pagina 574 van 642
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: vr 05 mei 2023, 10:40
door fransg
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: vr 05 mei 2023, 16:52
door @3aan
fransg schreef:IMG_3530.jpg
De verplichte fietshelm?
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: vr 05 mei 2023, 17:00
door fransg
@3aan schreef: vr 05 mei 2023, 16:52
fransg schreef:IMG_3530.jpg
De verplichte fietshelm?
Ja zoiets! Het speed-pedelec broodje.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: vr 05 mei 2023, 19:37
door mutsje
Enorm creatief mooi brood, laat het smaken. Ik gebruik momenteel spelt compleet mix van een bakkerij waar alleen water en gist aan toegevoegd hoeft te worden. Het is net of je een brood van de bakkerij eet. Maximaal 5 minuten mixen op normale stand daarna nog 2 minuten stand hoger. Dan het zelfde als normaal deeg. Zitten ook zonnebloempitten door en nog meer ingredienten die ik niet ken maar verduld lekker smaken. Aangezien mijn broden er constant het zelfde uitkomen is het posten van een foto niet echt een meerwaarde
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: do 11 mei 2023, 13:54
door Dirk Jan
En maar weer eens brood gebakken,nu twee achter elkaar,wanneer ga ik nou toch eens een behoorlijke oven kopen? Alles volkoren.
Links de iets donkere: 125 gr tarwemeel, 125 g speltmeel, 150 gram roggemeel, 150 gr gerstmeel. 8 gr zout en 10 gr bakingsoda. 250 gr karnemelk en 250 gr water.
Rechts: 100 gr tarwemeel, 100 g speltmeel, en dan een mengsel van 350 gr bestaande uit boekweitmeel, maismeel, havermeel en rijstmeel. 8 gr zout en 10 gr bakingsoda. 250 gr karnemelk en 250 gr water. Dit is mijn glutenarm brood.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: do 11 mei 2023, 13:56
door bobbee
Eet smakelijk!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: vr 12 mei 2023, 08:09
door fransg
Mijn zusje kan het nu ook!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: vr 02 jun 2023, 08:53
door fransg
Vorige brood was de oven door onbekende oorzaak (ik) op 175ºC ipv 220ºC gaan staan, werd dus een raar licht broodje, nu is de branding misschien wat donker laten we zeggen traditioneel Italiaanse broodbranding.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: za 03 jun 2023, 23:09
door Joste
Mooie donkere branding
Pakt bij brood wel wat anders uit. Ik zit nu in Marokko. Hier allemaal platte broden.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: zo 04 jun 2023, 09:31
door fransg
Lekker die broden? Hier liggen ze ook bij Turkse bakkers.