Pagina 591 van 642

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: di 26 sep 2023, 22:53
door Joste
Prachtig! Smaken ze?

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 27 sep 2023, 07:44
door cremalover
Joste schreef: di 26 sep 2023, 22:53 Prachtig! Smaken ze?
Super.

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 27 sep 2023, 08:26
door fransg
cremalover schreef: di 26 sep 2023, 14:05 Over half uur de oven in.
IMG_20230926_140408.jpg

IMG_20230926_153804.jpg
beauties

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 27 sep 2023, 09:22
door fransg

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 27 sep 2023, 10:42
door Joste
Ook prachtig!

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 27 sep 2023, 11:00
door bobbee
Ja mooi!!

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 27 sep 2023, 11:15
door fransg
Voorheen sneed ik keurig recht, nu schuins en dan 'opent' het broodje zich ook fraaier.

Zuurdesem is natuurlijk ook geen hoeks deeg, het is meer schuins van aard.

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 27 sep 2023, 11:19
door bobbee
Ja diagonaal hoekig en gestaald. Iedereen weet dat eigenijk wel.

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 27 sep 2023, 14:11
door omeCo
In repen scheuren past nog beter bij het karakter van het brood. Daarmee laat je ook de geurmoleculen intact.

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 27 sep 2023, 20:35
door Joste
Ik snij ook scheef. Voor mijn vrouw snij ik hele dunne sneetjes, iets van een halve cm dik. Voor mij mag het dikker zijn.