Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: di 10 okt 2023, 12:11
Mooie Frans!
Koffiepraat is het forum over koffie, bereidingswijzen, espresso, cappuccino, filterkoffie, slowcoffee, evenementen en nog veel meer.
https://koffiepraat.nl/forum/
Had ik laatst ook. Dacht toen dat het brood gewoon nog niet helemaal klaar was. Ik had water onderin de oven staan dus is de temp aan de onderkant waarschijnlijk te laag geweest, aldus mijn redenatie.bobbee schreef:Ik ben nu een 100% emmertarwe brood aan het maken. Ook weinig gluten dus kan Sven ook eten.
Het desem roggebrood was goed gelukt en hij eet het maar was wel kleverig deeg onderin dus denk teveel water gebruikt.
Maakte je een roggebrood?omeCo schreef:Had ik laatst ook. Dacht toen dat het brood gewoon nog niet helemaal klaar was. Ik had water onderin de oven staan dus is de temp aan de onderkant waarschijnlijk te laag geweest, aldus mijn redenatie.bobbee schreef:Ik ben nu een 100% emmertarwe brood aan het maken. Ook weinig gluten dus kan Sven ook eten.
Het desem roggebrood was goed gelukt en hij eet het maar was wel kleverig deeg onderin dus denk teveel water gebruikt.
Zeg je hier dat rogge weinig gluten bevat? Weet jij waar je kan vinden hoeveel gluten er in een graan zit?bobbee schreef: di 10 okt 2023, 13:12 Ik ben nu een 100% emmertarwe brood aan het maken. Ook weinig gluten
Hoeveelheid vind ik niet, wel dat iemand anders ook zegt dat rogge minder gluut heeft:Dirk Jan schreef: di 10 okt 2023, 16:38 Zeg je hier dat rogge weinig gluten bevat? Weet jij waar je kan vinden hoeveel gluten er in een graan zit?
Kijk, bedankt. Overigens lijkt dit plaatje te slaan op diervoeding? Omdat ik het woord 'voer' zie.fransg schreef: di 10 okt 2023, 17:46 Schermafbeelding 2023-10-10 om 17.46.02.png
https://farms.desigusxpro.com/nl/posadk ... -rzhi.html