Pagina 609 van 642
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: zo 10 dec 2023, 10:14
door Joste
Mooi hoor
ik krijg er al trek van.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: zo 10 dec 2023, 10:57
door bmateijsen
Lange fermentatie met pizza deeg is echt heel fijn. Vandaag ook de houtoven hier aan voor pizza. Deeg ook ongeveer 70 uur. Zin in!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: zo 10 dec 2023, 16:11
door bobbee
Ik heb geen houtoven hoor, kan wel hout gebruiken met de brander daarvoor maar gas vind ik makkelijker en op smaak doet hout niets voor Napolitaanse pizza omdat die zo kort in de oven zit.
Anyway, geniet van je pizza's vanavond! Het is heerlijk weer ervoor hier. Misschien vanavond maar weer pizza eten...
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: zo 10 dec 2023, 17:40
door bmateijsen
Thanks! De oven is er bijna klaar voor….
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 11 dec 2023, 08:04
door Dirk Jan
Dat is een mooi plekkie!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 11 dec 2023, 08:32
door bobbee
Ja gezellig!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 11 dec 2023, 08:35
door bobbee
Zelfde deeg als gisteren maar nu 92 uur oud in totaal. Biga 24 uur op kamertemperatuur en opgebold in de koelkast koud gefermenteerd. 4 uurtjes voor het bakken op temp laten komen en gaa. Subliem al zeg ik het zelf.
[img]
https://up.picr.de/46757460sb.jpg[/img]
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 11 dec 2023, 10:00
door fransg
Voorbeeldige pizza
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 11 dec 2023, 10:03
door fransg
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: zo 17 dec 2023, 18:42
door Joste