Als ik nu even terugblik,
Calor waar ik mee begon, de Braziliaanse was heel goed. Lekker zoete toegankelijke bonen.
De Malabar was geweldig. Op de sweetspot kreeg ik ook meer zoetigheid eruit. Heerlijk als espresso alswel in een cappuccino en dergelijke. Ik heb nu stiekem tussendoor ook de malabar van het hoofdkwartier erin om eens te vergelijken.
Daarover zal ik nog kort wat schrijven later.
De Ethiopische heb ik aan de kant gezet en gaat waarschijnlijk ook de prullenbak in. Vond ik op geen manier lekker.
Single estate coffee dan, heel goed ook maar helaas wel aan de prijzige kant voor wat het is.
De twee Columbiaanse waren er wel lekker en goed gebalanceerd.
De Ethiopische bonen leken eigenlijk wel veel op de columbiaanse, kleine subtiele verschillen.
Ik heb nauwelijks referentie op Ethiopische bonen en ik wou nog een keer Dak roasters in Amsterdam een kans geven. Die kans heb ik gegrepen en dus een kleine zakje bonen gehaald om weer te vergelijken. Ook daarover wil ik nog later kort wat schrijven.
De volgende loring avontuur wordt die van coffeexperts.
