Pagina 8 van 177
Re: Latte art fotos
Geplaatst: wo 14 okt 2009, 17:52
door Joep
Dank je. Ik ben er ook nog geen held in hoor, als ik die filmpjes op youtube zie, pfieuw...
Ik heb gewoon heel veel van die filmpjes gezien, daar leer je veel van. En doen...
Re: Latte art fotos
Geplaatst: di 27 okt 2009, 17:48
door Joep
Al die saaie rosetta's, appels, hartjes, draken, zwanen, pffff
Hier, een olifant!
Re: Latte art fotos
Geplaatst: di 27 okt 2009, 18:25
door Spironski
Ik schenk zo nu en dan neushoorns schuin van achter....

Re: Latte art fotos
Geplaatst: do 29 okt 2009, 11:05
door Joep
Haha, jajaa, dat ken ik als een spook.
Maar dit lijk toch gewoon sprekend op een olifant?
Ik vond m eerlijk gezegd wel leuk gevonden...

Re: Latte art fotos
Geplaatst: do 29 okt 2009, 11:15
door Spironski
Natuurlijk, is ook zo. Ik ben zelf onderhand al die bossages en hartjes ook wel beu, maar ja: hoeveel verschillende bewegingen kan je nu met dat kannetje maken?
Dus ik probeer de laatste tijd andere dingen uit, als schenken helemaal aan de zijkant en dan heen en weer schudden. Maar het beste wat ik daarmee nog heb gemaakt is een toekan op een tak...

Re: Latte art fotos
Geplaatst: ma 02 nov 2009, 13:31
door Lennart
Een tussenstandje dan. Ik moet nodig weer hard gaan oefenen, maar kreeg mooie versgebrande bonen binnen en wilde wat lekkers maken voor mijn vrouw en mezelf. Dit is het bescheiden resultaat.
Ik was in ieder geval blij dat in beide kopjes iets terecht is gekomen wat buiten de abracte kunst valt (hoop ik

).
Alle tips zijn natuurlijk weer van harte welkom!
Lennart
Re: Latte art fotos
Geplaatst: vr 06 nov 2009, 09:59
door Francesco
Mooie rosetta's!!!
Hier wat dingetjes van mijn hand:
He jakkie, wat is onze werkplek steeds vies!

Re: Latte art fotos
Geplaatst: vr 06 nov 2009, 10:00
door Jeroen
Go Francesco!
Re: Latte art fotos
Geplaatst: vr 06 nov 2009, 10:26
door Joep
Hartje in appel, héél mooi!
Die andere ook trouwens!
Re: Latte art fotos
Geplaatst: di 16 feb 2010, 21:51
door Ronaldd
Ik ben nog een beginnenling met de latte art, maar ik probeer het veelvuldig. Toch wil ik wat leuks serveren wanneer het rosettaatje, appeltje of hartje mislukt. Weet iemand hoe je zo'n chocoladesaus maakt? Dus het recept.
Zelf dacht ik aan reepchocolade in een spuit op het espressoapparaatzetten zodat het smelt. Wellicht hebben jullie een betere manier.