Re: Wat drink je nu?
711Ik kan de BT niet goed loggen maar het grote verschil zit hem denk ik in de 2e periode, deze duurt bij mij een 7 minuten en ik stop een 2 minuten na start first crack. Het koelen gaat bij mij niet bijzonder snel.
Interessant... Arabica of Robusta? En hopelijk toch geen Luwak..Cambodja - de Kampuchea gold. Hopelijk komen daar nog wat ongebrande bonen bij voor een mooi brand experiment.
Robusta.Interessant... Arabica of Robusta? En hopelijk toch geen Luwak..
Dat gaat niet voor alle bonen op, Met m'n Malabar mix is het zelfs zo dat ze met 10 echt beginnen te komen en dat duurt tot zeker 4 weken en meestal nog wat langer, het heeft ook te maken met welke brandgraad je werkt, dus hoe donker.altijdkoffie schreef:Ik heb gehoord van een branderij waar ik mijn bonen vandaan haal, dat de bonen 10 dagen na branden op z'n lekkerst/best zijn....Dus er staat nog wat veel beters te wachten!;-)