Lungo. Hoe?
Geplaatst: di 12 nov 2019, 19:20
Ik vroeg ik me af hoe iedereen een Lungo maakt. Ik doe het nu zelf met een espresso instelling. In mijn geval dan 18 gram en deze dan een kleine minuut laten doorlopen.
Ik lees verder ook weleens dat je je maling kunt aanpassen en dan de espresso doorloop tijd kan aanhouden. Maakt dit veel uit voor de smaak?
Ik heb het zelf nog niet geprobeerd en ga dat zeker doen maar hou het liefst de espresso dosering aan omdat ik anders steeds de grinder moet aanpassen en das wat minder handig
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik lees verder ook weleens dat je je maling kunt aanpassen en dan de espresso doorloop tijd kan aanhouden. Maakt dit veel uit voor de smaak?
Ik heb het zelf nog niet geprobeerd en ga dat zeker doen maar hou het liefst de espresso dosering aan omdat ik anders steeds de grinder moet aanpassen en das wat minder handig

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk