Pagina 1 van 2

Nieuwe adverteerder Espressowinkel

Geplaatst: do 12 sep 2024, 17:29
door Robin_KP
Bij deze wil ik jullie voorstellen aan onze nieuwe adverteerder.
Wellicht hadden jullie het al gezien, maar wou het ook even via deze weg laten weten.
Joost is ook actief op ons forum onder de naam: Joost van EWNL
Hieronder een berichtje van Joost van Espressowinkel


Hallo koffie-liefhebbers, hierbij mijn voorstelrondje.

Als nieuwe sponsor van het forum hoort het natuurlijk wel dat je even wat van je laat horen!

Wat doe ik?

Ik (Joost Jorritsma, b.j. 1973) sleutel al 30 jaar aan espressomachines voor de lol en heb daar ruim 15 jaar geleden mijn werk van gemaakt. Eerst een winkeltje aan huis (in Velp) met in het schuurtje de technische dienst. Na en aantal jaar paste dat echt niet meer en had ik ambitie om ook koffie te gaan branden. In een oude garage heb ik mijn “Koffie BelevingsCentrum” gesticht. Na ongeveer 10 jaar zijn we daar flink uit gegroeid en sinds een maand of 4 zijn we gevestigd aan de Cruquiusweg 12A in Arnhem. Daar hebben we ruim 300m2 koffieplezier onder één dak! 
Mijn bedrijf heet Espressowinkel.nl.

2024 een nieuw pand!

Inmiddels werken we met 6 man, allemaal koffie gek! 
We hebben een branderij, een showroom met prachtige espresso-apparatuur en toebehoren en de leukste en nieuwste gadgets. Een eigen technische dienst waar we ruim 25 machines per week onderhouden, voornamelijk met een E61 zetgroep. We geven wekelijks workshops en trainingen. Bij ons kun je terecht voor vrijwel alles wat met het (thuis-) barista vak te maken heeft. In onze branderij branden we 10 verschillende smaken koffie, 4 melanges die we zelf hebben ontwikkeld en 6 Single Origin koffies. We geven naast workshops ook masterclasses (mini workshops, van 1 uur met 1 onderwerp) en verzorgen voor o.a. ECM garantie-reparaties en dealer-trainingen.

Bij ons staan 3 thema’s centraal; Passie, Ambacht en Techniek.


De Passie straalt uit in de manier waarop we alles doen, de keuzes die we maken. We zijn bevlogen over koffie en ons vak. We hebben plezier in adviseren en werken met de mooiste koffie-producten.

Het Ambacht staat centraal, niet alleen in koffie zetten maar ook hoe er wordt geadviseerd, gerepareerd en getraind. ‘Van de oude stempel’ als het gaat om een eerlijk advies, écht goede service en een gedegen aanpak van onderhoud en reparaties.

De Techniek staat op hoog niveau. We weten alles van het Barista-vak. Dat is onze kracht. We zijn goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken en blijven ons verdiepen in de bewegende koffiemarkt. Of het nu om een reparatie gaat of om een barista training, bij ons krijg je altijd een inhoudelijk sterk product.

Door het koffiepraat forum te sponseren (in de vorm van een advertentie) hopen we een bijdragen te leveren aan het voortbestaan van deze plek. Op dit forum zien we veel enthousiaste koffie liefhebbers die net als ons graag Passie, Ambacht en Techniek met elkaar delen! 😉


WC-eend
Ik zal niet heel actief zijn op het forum maar lees uiteraard met plezier mee. Mijn idee is dat je als winkel niet te veel op het forum zichtbaar moet zijn. “Wij van WC-eend adviseren WC-eend” ligt op de loer en daar is zo’n forum natuurlijk niet voor.



Events
Ik heb het plan om in de nabije toekomst wat meer events te gaan organiseren voor koffie liefhebbers. Denk aan het testen van een nieuwe machine met een aantal fanatieke barista-hobbyisten. De eerste machine komt er al bijna aan; de Zwitserse UNICA. Een leuke vergelijking met de Sanremo YOU! Misschien?

Ook open brandingen in onze branderij met gratis proeverij staan op de agenda. 

Ik ben benieuwd wat jullie interessant vinden; wat voor evenement lijkt je leuk om bij te wonen?

Mocht je in Arnhem zijn, dan ben je van harte welkom voor een verse espresso!

Re: Nieuwe adverteerder Espressowinkel

Geplaatst: do 12 sep 2024, 17:32
door fransg
Keurig!

Welkom en ik wens je alle succes!

Re: Nieuwe adverteerder Espressowinkel

Geplaatst: do 12 sep 2024, 18:44
door Dirk Jan
Leuk welkomstwoord. En gefeliciteerd met wat en hoe je het doet!

Re: Nieuwe adverteerder Espressowinkel

Geplaatst: do 12 sep 2024, 19:23
door Pti
Welkom Joost, een mooie sponsor voor het forum!

Re: Nieuwe adverteerder Espressowinkel

Geplaatst: do 12 sep 2024, 19:47
door Frup
Mooie intro en leuk om te lezen hoe een hobby/passie is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.
Welkom!

Re: Nieuwe adverteerder Espressowinkel

Geplaatst: do 12 sep 2024, 19:51
door Keyser
Welkom Joost!

Ik heb een aantal jaar geleden een Strega bij je gekocht. Het was toen leuk om jouw passie te ervaren. Ook betreffende de vintage machines. Super leuk dat je dit soort activiteiten wil organiseren.

Verstuurd vanaf mijn SM-A356B met Tapatalk


Re: Nieuwe adverteerder Espressowinkel

Geplaatst: do 12 sep 2024, 20:57
door manduca
Welkom Joost! Wip vast wel eens een keer langs op doorreis.

Re: Nieuwe adverteerder Espressowinkel

Geplaatst: do 12 sep 2024, 23:02
door loldave87
Dus adviseren jullie van Espressowinkel nou wel of niet Espressowinkel? ;)

Re: Nieuwe adverteerder Espressowinkel

Geplaatst: do 12 sep 2024, 23:29
door omeCoffee
Welkom Joost!

Het KBC was mij wel bekend. In mijn onrustige koffie jaren kwam het nog wel eens voor dat ik op jullie website een machine zag staan die ik wel had willen hebben maar waar ik helaas achter het net viste want ‘VERKOCHT’

Tof dat jullie zijn uitgegroeid tot de plek die jullie nu zijn.

Wat ik leuk zou vinden: misschien weer eens een proefpanel waarbij geïnteresseerden de kans krijgen één van jullie eigen brandingen aan de tand te voelen? De laatste keer dat die gelegenheid zich voordeed is alweer even geleden.

Re: Nieuwe adverteerder Espressowinkel

Geplaatst: vr 13 sep 2024, 00:01
door bobbee
Wat leuk! Welkom als adverteerder op het forum en klinkt als een leuke plek dat in Arnhem. Helaas beetje ver weg voor mij om even te komen buurten maar ben wel benieuwd hoe jullie de koffie branden en welke merken jullie voeren.

Ik ga een kijkje nemen op de website zometeen.