Pagina 1 van 1

Cubaanse koffie

Geplaatst: wo 28 jul 2010, 14:24
door cremalover
Ik hou van een beetje suiker in mijn espresso.
Doet iemand hier wel eens een halve theelepel suiker op zijn getampte puck?
Wordt erg zoet dan met een heel klein beetje suiker.
Lekker. Soms.Niet altijd.

Re: Cubaanse koffie

Geplaatst: wo 28 jul 2010, 14:50
door SteefM
Eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord, maar ga het nu direct proberen!

Re: Cubaanse koffie

Geplaatst: wo 28 jul 2010, 15:00
door SteefM
Hm, ik denk dat een half theelepeltje suiker voor 2 personen te weinig is (voor mij), want proefde er niets van :p volgende keer nog eens proberen.

Re: Cubaanse koffie

Geplaatst: wo 28 jul 2010, 15:11
door Spironski
Maar wat is het verschil met suiker in je kopje doen? Nadeel van suiker op de puck doen lijkt me dat er wellicht een residu van die suiker na het zetten mee de machine wordt ingezogen, en dat heb ik liever niet.

Re: Cubaanse koffie

Geplaatst: wo 28 jul 2010, 16:54
door Justhan
Eerst een beetje suiker en dan de koffie er bovenop?
Omdat ik een hekel heb gezoete dingen, is dit sowieso niet "my cup of tea (lees:espresso).
Aan Cubaanse koffie denk ik eerder aan iets met rum of zo. ;)

Re: Cubaanse koffie

Geplaatst: do 29 jul 2010, 09:15
door cremalover
Ik kwam het ergens tegen.Heb het geprobeerd.Viel me op dat je met een heel klein beetje suiker veel zoeter wordt dan suiker in het koppie doen.
Maat het evt terugzuigen van residu suiker houdt me ook tegen.