bakkie ellende
Geplaatst: ma 18 nov 2013, 07:39
Gisteren even een mooi nieuw grand cafe aangedaan voor een bakkie leut.
Twee K 30 molens naast mekaar.
Joekel van een driegroeps Astoria.Spul was nog geen twee jaar oud.
Ik een espresso en mijn ega een koffie.
Wat een ellende.Doorlooptijd ongeveer 8 seconden.Zeker 60 ml koffie.Resultaat te bedroevend voor woorden.
En waarom is een koffie niks anders dan een dubbele espresso?En waarom is die even duur als mijn enkele expresso?
De koffiehuizen in Nederland zijn gewoon slecht.
Kom je in een specialtybar krijg je een bakkie azijn voorgezet.Third wave heet dat dan.Proef je de blauwe bessen? Nee .Wel azijn en citroen.
Waarom krijg je hier nergens espresso zoals in Italie? Gewoon lekkere espresso .Niet zuur maar gewoon koffie die naar koffie smaakt.
Ik denk dat ze zich daar flink achter de oren krabben als ze zien wat er in de wereld met hun koffiekunst gebeurt.
Twee K 30 molens naast mekaar.
Joekel van een driegroeps Astoria.Spul was nog geen twee jaar oud.
Ik een espresso en mijn ega een koffie.
Wat een ellende.Doorlooptijd ongeveer 8 seconden.Zeker 60 ml koffie.Resultaat te bedroevend voor woorden.
En waarom is een koffie niks anders dan een dubbele espresso?En waarom is die even duur als mijn enkele expresso?
De koffiehuizen in Nederland zijn gewoon slecht.
Kom je in een specialtybar krijg je een bakkie azijn voorgezet.Third wave heet dat dan.Proef je de blauwe bessen? Nee .Wel azijn en citroen.
Waarom krijg je hier nergens espresso zoals in Italie? Gewoon lekkere espresso .Niet zuur maar gewoon koffie die naar koffie smaakt.
Ik denk dat ze zich daar flink achter de oren krabben als ze zien wat er in de wereld met hun koffiekunst gebeurt.