Pagina 1 van 1

Otto Stove Top Espresso maker

Geplaatst: ma 22 dec 2008, 11:37
door Martijn
Voor de liefhebbers van espresso... én chroom is deze koffiezetter van Otto een echte aanrader. Deze koffiezetter werkt met losse koffie en is volledig in roestvrijstaal uitgevoerd. De werking is eenvoudig, getuige onderstaande video:



Iemand ervaring met deze manier van koffie maken? Het ziet er wel gaaf uit!

Re: Otto Stove Top Espresso maker

Geplaatst: ma 22 dec 2008, 11:58
door Paul
Ziet er een beetje uit als een afgetunede Moka! En stomen en koffie zetten tegelijkertijd (wat ze in het filmpje wel doen) lijkt me moeilijk (zo niet onmogelijk) met zo'n ding. Maar ziet er inderdaad leuk uit! En de mevrouw ook!

Re: Otto Stove Top Espresso maker

Geplaatst: ma 22 dec 2008, 12:06
door Martijn
Paul schreef:En de mevrouw ook!
Inderdaad ja... nou je het zegt :lol:

Re: Otto Stove Top Espresso maker

Geplaatst: ma 22 dec 2008, 12:09
door Spironski
Uhuh, ze zien er allemaal lekker uit! Wat is de prijs?

Re: Otto Stove Top Espresso maker

Geplaatst: ma 22 dec 2008, 12:24
door Martijn
Spironski schreef:Uhuh, ze zien er allemaal lekker uit! Wat is de prijs?
595 Australische dollars > 268 euro

Re: Otto Stove Top Espresso maker

Geplaatst: ma 22 dec 2008, 13:09
door youneedstyle
Interessant apparaat. Ik ben erg te spreken of de fuctionele vormgeving (interactie's), hoe de filterhouder wordt gebruikt om de boiler af te sluiten etc.

Vraag me af of hier nog electronics bij komen kijken, of dat het echt zo simpel is als t lijkt...

Re: Otto Stove Top Espresso maker

Geplaatst: ma 22 dec 2008, 14:01
door nathalia
Meer info en contactmogelijkheden op http://www.ottoespresso.com" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

Re: Otto Stove Top Espresso maker

Geplaatst: di 23 dec 2008, 00:11
door Bluecold
Mja, die australische designprijs is een slechte grap. Het design is uit 1947. Zoek voor de grap maar eens op "atomic coffee".
Die Otto is niets meer en niets minder dan een imitatie en dus waardeloos (in mijn boekje in ieder geval).

Paul, de bedoeling is juist dat je stoomt en zet tegelijk. Als je voor het zetten wil stomen is er geen druk, als je na het zetten wil stomen is er ook geen druk want dan loopt de stoom weg door de gebruikte koffie.