Pagina 1 van 2
Long Black door Zjevaun Janga
Geplaatst: ma 08 dec 2014, 20:46
door MarcoVenezia
Re: Long Black door Zjevaun Janga
Geplaatst: ma 08 dec 2014, 22:29
door pichichi
Ik vind dit toch eerder wat voor het forum Techniek & Know-How, in subforum Koffie technieken.
En eigenlijk ook best wel een beetje Vraag & Aanbod en dan met name sub Webwinkels & Advertorials..
Re: Long Black door Zjevaun Janga
Geplaatst: ma 08 dec 2014, 23:38
door Spironski
Ik heb het inderdaad even verplaatst. De bedrijfsnaam is wel enigszins in beeld, maar ik vind de educatieve waarde daar wel tegen op wegen.
Re: Long Black door Zjevaun Janga
Geplaatst: di 09 dec 2014, 18:49
door MarcoVenezia
Zeg het maar, ik heb er binnenkort nog een over de macchiato en een langere workshop slow coffee. Als je liever niet hebt dat ik ze plaats, dan hoor ik het wel
Re: Long Black door Zjevaun Janga
Geplaatst: di 09 dec 2014, 23:26
door pichichi
De bedrijfsnaam is wel enigszins in beeld, maar ik vind de educatieve waarde daar wel tegen op wegen.
De seconden dat de merknaam niet in beeld zijn zijn op twee handen te tellen...
Marco´s avatar is een koffiesoort van Goppion.. het ligt er allemaal nogal dik bovenop.
Educatief is het zeker, maar niet vernieuwend, opzienbarend, verhelderend etc.
Wél acquirerend!
Zoals de forumregels ook stellen:
"Geen commerciële postings" (behalve in het subforum Webwinkels, advertorials & andere aanbiedingen)
Dus Marco, doe wat je niet laten kunt, maar doe het daar waar het (ge)past (is).
Re: Long Black door Zjevaun Janga
Geplaatst: di 09 dec 2014, 23:30
door pichichi
p.s. *om e.e.a. maar voor te zijn* Ik heb wel roomsere boter op mijn hoofd dan de paus, want mijn avatar is ook een logo van een (niet NL) koffiebedrijf.. Ik heb daar verder geen enkel commercieel belang of betrokkenheid bij. Merknaam is ook afwezig, het is gewoon een goed logo, dat sec mij wel goed personificeert.
Re: Long Black door Zjevaun Janga
Geplaatst: di 09 dec 2014, 23:35
door MarcoVenezia
Acquisitie plegen doe ik hier niet, hoeveel horeca ondernemers die 3 weken oude bonen willen zullen hier nu actief meelezen? Sterker nog, het is geeneens mijn werk! Maar om verder gezeur te voorkomen zal ik geen filmpjes meer posten.
Re: Long Black door Zjevaun Janga
Geplaatst: wo 10 dec 2014, 00:37
door @3aan
MarcoVenezia schreef:Acquisitie plegen doe ik hier niet, hoeveel horeca ondernemers die 3 weken oude bonen willen zullen hier nu actief meelezen? Sterker nog, het is geeneens mijn werk! Maar om verder gezeur te voorkomen zal ik geen filmpjes meer posten.
Als je mij de linkjes naar die filmpjes wil mailen wil ik ze graag op FB zetten, zolang het informatief/instructief is mag de maker best met naam genoemd worden.
Groet, Adriaan
Re: Long Black door Zjevaun Janga
Geplaatst: wo 10 dec 2014, 12:37
door MarcoVenezia
Hoi Adriaan, ze staan ook op facebook (en natuurlijk youtube); maar dat had ik er juist niet bij gezet om "de schijn van" te voorkomen... Het leek me gewoon handiger voor de leden om ze hier rechtstreeks te posten.
Re: Long Black door Zjevaun Janga
Geplaatst: wo 10 dec 2014, 17:05
door Spironski
Het is wel goed om hier even bij stil te staan en er een zorgvuldige afweging over te maken. Dank voor je punt Pichichi.
Wat mij betreft vind ik de filmpjes echter niet overmatig commercieel en zijn ze wel instructief. Mensen kunnen heel visueel inzichtelijk iets leren, en dat geeft voor mij de doorslag. Het forum wordt er denk ik op, dus wat mij betreft kan je die filmpjes gewoon posten, .