Er zijn 10 resultaten gevonden

Re: Wat drink je nu?

Ik ben op dit moment Kopi Luwak aan het drinken uit mijn caffetiere. Eerste keer ooit. Heerlijke smaak, niet sterk, maar juist ontzettend smaakvol. Het lijkt wel alsof ik bij elk slokje een nieuwe smaak proef. Fantastisch!

Re: Wat drink je nu?

Ja, misschien wel, alhoewel ik al wel wat met een paar ascaso's gespeeld heb, en dat vond ik best leuk, en ja, het valt tegen vergeleken bij professionele apparatuur, maar dat is logisch. Het is daarom de kunst om net zo'n mooie cappucino te maken met een klein apparaat, als met een professioneel ap...

Re: Wat drink je nu?

Haha, ja, dat zeker! Maar ik heb geen haast met het kopen van een apparaat. Waarom zou ik, als ik 5 dagen in de week met een Rancilio Classe 8 werk :).. Maar, ik wil zeker nog ooit een Rancilio Silva, of Quickmill 3000 willen hebben.

Re: het beste espresso apparaat?

Wel een interessante discussie, maar ik heb alleen nog maar met een Mirage Triplette, Rancilio 8 serie, Franke Faema, SanRemo Capri, ECM Technika en een paar Ascaso's gewerkt. En daarvan vond ik de Mirage het fijnste werken, maar dat is puur subjectief, omdat ik maar ongeveer 1/1000ste van alle mach...

Re: Wat drink je nu?

Wow, ik had niet gedacht dat de Gayo zo lekker zou zijn als espresso. Hij is inderdaad heel vol en rijk, en heeft een hele lekkere, langdurige nasmaak. Hij smaakte inderdaad wat naar chocola, maar vooral naar pure mint chocola (soort After eight smaak). Ook erg lekker als ristretto. Bedankt voor de ...

Re: Wat drink je nu?

Ja, de 2de krak ken ik wel. Ik ga meteen nu even een espresso en een ristretto zetten met de Gayo Blue Mountain op mijn werk, ik heb (nog) geen espresso machine thuis staan namelijk. Alleen mijn bodum ''duwpotje'' :).

Re: Wat drink je nu?

Ah, de Gayo Blue Mountain drink ik vaak na het eten, en ik zet hem in mijn cafetiere. Ik maal ook zelf, maar ik vind niet dat hij zo bijzonder is. En dat ligt denk ik aan de manier waarop ik de koffie zet. Daarom ik ben wel benieuwd hoe jij de Gayo zet, en hoe donker je brandt.

Re: Wat drink je nu?

Ik drink nu Gayo Blue Mountain van Simon Lévelt in mijn caffetiere en ik heb net Pride of Thailand en Papoea New Guinea besteld bij de Golden Coffee Box. Ik heb ze nog niet eerder gehad. Iemand een mening over deze koffie?

Ga naar uitgebreid zoeken