Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

2411
bobbee schreef: wo 26 jun 2019, 10:27 Eerst bulk rijs en daarna opgebold ongeveer 4 a 5 uur voor het bakken. Totaal rijstijd alles bijelkaar was 8 uur.
En daarna rol je uit,belegt ze en schuift ze gelijk de oven in?
Of laat je ze met de topping erop ook nog even buiten de oven liggen?

Structuur van je deeg ziet er super uit.
Laatst gewijzigd door cremalover op wo 26 jun 2019, 12:45, 1 keer totaal gewijzigd.

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

2413
cremalover schreef:
bobbee schreef: wo 26 jun 2019, 10:27 Eerst bulk rijs en daarna opgebold ongeveer 4 a 5 uur voor het bakken. Totaal rijstijd alles bijelkaar was 8 uur.
En daarna rol je uit,belegt ze en schuift ze gelijk de oven in?
Of laat je ze met de topping erop ook nog even buiten de oven liggen?

Structuur van je deeg ziet er super uit.
https://youtu.be/h75bxDwT1Ko
Numbers are good but never loose the focus, a quality cup profile is not negotiable!