Re: Erics E61 Thermometer

12
In de eerste post in dit onderwerp: "Hier klikken voor de site van Eric Svendson" (boven het tweede fotootje) op "Hier klikken" klikken.
La Scala Butterfly (+ Erics E61 thermometer), Mazzer Major, Gaggia Factory 106 met Tije's koelring, vier tampers (Vlak, American curve, Eurocurve), Gene Café, Aeropress, Kyocera CM-45, ROK-Grinder

Re: Erics E61 Thermometer

16
Volgens mij volkomen! Eric Svendson is een gewaardeerd lid van Home Barista, en in z'n communicatie is hij ook volledig open. Er zit nauwelijks iets commercieels aan als je het mij vraagt, en zijn die thermometers meer een stukje uit de hand gelopen hobby.
La Scala Butterfly (+ Erics E61 thermometer), Mazzer Major, Gaggia Factory 106 met Tije's koelring, vier tampers (Vlak, American curve, Eurocurve), Gene Café, Aeropress, Kyocera CM-45, ROK-Grinder

Re: Erics E61 Thermometer

18
Volgens mij moet je deze hebben:

Digital Thermometer Adaptor
Kit - Stainless Steel - E 61
Fully Exposed Only w/ Taylor
9840 thermometer (°C or °F).

Jouw Giotto heeft de standaard E61, dus die zou moeten passen. Als je het zeker wil weten vraag je gewoon aan Eric Svendson zelf wat het verschil is tussen de thermometers (de 9840 en de 540), hij is heel toegankelijk.
La Scala Butterfly (+ Erics E61 thermometer), Mazzer Major, Gaggia Factory 106 met Tije's koelring, vier tampers (Vlak, American curve, Eurocurve), Gene Café, Aeropress, Kyocera CM-45, ROK-Grinder

Re: Erics E61 Thermometer

20
Als je goed naar je groepkop kijkt zie je er vlak boven een schroef zitten, die haal je eruit en daar plaats je de thermometer.
Het is echt zo simpel dat zelfs ik het kan en ik ben echt niet gezegend met veel technisch inzicht :oops:
Maar ik kan wel een gebruiksaanwijzing lezen :lol:
Barista level 1 en 2
Nationaal Coordinator SCAE Netherlands