Grappig dat dit gedeelte van het forum eigenlijk helemaal leeg is... Toch wil ik hier even wat kwijt!
Ik vind koffiepraat een topforum! Ik vind het heel leuk om te merken dat op dit forum er een hele actieve en behulpzame club barista's rondzwerft. Ik steek er altijd erg veel van op. Hoewel ik nog geen pro ben heb ik al het gevoel dat ik sneeds meer bijleer en mee kan komen Jongens, bedankt!
Re: Goed bezig ;)
2Leuk om te horen!
La Scala Butterfly (+ Erics E61 thermometer), Mazzer Major, Gaggia Factory 106 met Tije's koelring, vier tampers (Vlak, American curve, Eurocurve), Gene Café, Aeropress, Kyocera CM-45, ROK-Grinder
Re: Goed bezig ;)
3Op zich wel een goed teken dat dit onderdeel van het forum leeg is Ik ben zelf eigenlijk ook wel tevreden met hoe het momenteel loopt. De (bijna 1000!) leden bestaan uit een divers gezelschap van doorgewinterde profs, enthousiaste thuisbarista's en andere koffie-enthousiastelingen. Deze groep bezit veel kennis van alle facetten van koffie en de bereiding ervan.
Het "Goed bezig" compliment heeft dan ook niet alleen betrekking op de moderators en de beheerders maar eigenlijk op alle leden samen die er een waardevol forum van hebben gemaakt.
Het "Goed bezig" compliment heeft dan ook niet alleen betrekking op de moderators en de beheerders maar eigenlijk op alle leden samen die er een waardevol forum van hebben gemaakt.
Martijn Verhaeg - mountainbike clinic
Cookin' BV - www.cookin.nl
Het weblog voor koffiegekken - www.koffiegek.nl
Het weblog voor theegekken - www.theegek.nl
Horecaondernemer? - www.horecakoffie.nl
Gek van fietsen? www.rideit.nu
Cookin' BV - www.cookin.nl
Het weblog voor koffiegekken - www.koffiegek.nl
Het weblog voor theegekken - www.theegek.nl
Horecaondernemer? - www.horecakoffie.nl
Gek van fietsen? www.rideit.nu
Re: Goed bezig ;)
4Precies wat ik bedoelde, alleen dan wat genuanceerder
La Pavoni Professional Lusso | D.E. Wandmaler