Ik mag toch hopen dat je ook wel wat plezier hebt gehad bij het lezen op onze site...?Na deze post andere topics door geworsteld hierover.

Ik mag toch hopen dat je ook wel wat plezier hebt gehad bij het lezen op onze site...?Na deze post andere topics door geworsteld hierover.
Goh, dat vind ik opvallend. Ik zou het precies andersom hebben verwacht....eerst de Ethiopie geprobeerd, nu de brazilie. Brazilie is iets pittiger, maar zeker lekker.
Spironski schreef:Ik mag toch hopen dat je ook wel wat plezier hebt gehad bij het lezen op onze site...?Na deze post andere topics door geworsteld hierover.
Spironski schreef:+1
En dan ook maar meteen mijn bijdrage aan dit draadje: vandaag een zelfgebrande Mokha Matari gedronken. Wow, wat is dat toch lekker: rijk, diep, bijzondere smaak van chocolade, mokka en bosbessen..., mjum!
Spironski schreef:Besteld bij Ongebrand; eerst 4 minuten de Gene voorverwarmen op 150C, Dan 4 minuten bonen drogen op 150C, daarna 230C tot 18,5 minuten, zeker een minuutje in de 2-de krak, buiten de machine afkoelen met 2 zeven.