Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

6201
cremalover schreef: di 30 jan 2024, 16:12 Emmer.Hoog in vezels en eiwit.Laag in gluten.
Toen dit bericht geplaatst werd snapte ik er geen ene houta van. "Wat bedoelt hij met die uitspraak?"
Het gesprek volgende begon ik te begrijpen wat er werd gezegd in dat eerste bericht.
Dat brengt mij op het idee om dit soort berichten op te nemen in een wekelijkse 'puzzelhoek'. De puzzle is: "Wat wordt hier bedoelt?"
Oplossingen, geen meerkeuzevragenlijst, maar natuurlijk in eigen woorden met een maximum van 250, inzenden binnen 7 dagen na verschijnen van de betreffende puzzle. ;)
Machine voor mijn vrouw: QuickMill Aquaviva. Kantoor: Rancilio Silvia PdG V2 en La Pavoni Europiccola, Molen: Mini Mazzer & Mazzer Major.

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

6203
Dirk Jan schreef:
cremalover schreef: di 30 jan 2024, 16:12 Emmer.Hoog in vezels en eiwit.Laag in gluten.
Toen dit bericht geplaatst werd snapte ik er geen ene houta van. "Wat bedoelt hij met die uitspraak?"
Het gesprek volgende begon ik te begrijpen wat er werd gezegd in dat eerste bericht.
Dat brengt mij op het idee om dit soort berichten op te nemen in een wekelijkse 'puzzelhoek'. De puzzle is: "Wat wordt hier bedoelt?"
Oplossingen, geen meerkeuzevragenlijst, maar natuurlijk in eigen woorden met een maximum van 250, inzenden binnen 7 dagen na verschijnen van de betreffende puzzle. ;)
Goed idee!
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

6208
cremalover schreef:Emmer.Hoog in vezels en eiwit.Laag in gluten.

Kikkererwten gemalen in de graanmolen tot meel. Best lekker, volgende keer miso erdoor. Die had ik er nu ook in gedaan maar niet genoeg geroerd. Vandaar die bruine vlek.
IMG_20240130_152918.jpg
IMG_20240130_152939.jpg
Hoog in eiwit, laag in gluut;

[img]https://up.picr.de/47027620jk.jpg[/img]

Afbeelding


[img]https://up.picr.de/47027624dq.jpg[/img]


‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’