Re: Wat doen jullie voor de kost?

92
Hallo allemaal,

ik werk als maintenance manager in de zware industrie. Op dit moment zijn wij met ons huis bezig (dijkhuis) - en de keuken moet nog verbouwd worden ;) hetgeen betekend dat onze La Cimbali M21 proffesionale een bijzonder mooie plek kan krijgen.
In Italie geleerd hoe een echte cappuccino hoort te zijn met een cremig laag aan melk ... veel geoefend maar nog steeds niet in staat om deze constant te maken (hangt trouwens ook af van de melk (geen 0% vet melk gebruiken)). Standplaats van onze La Cimbali M21 professionale: Hellevoetsluis.
Hobbies naast familie & werk: Koffie, verbouwen, photoboeken maken en oude autos restaureren

Re: Wat doen jullie voor de kost?

95
Hallo koffieliefhebbers!

Wat doe ik voor de kost? Een leuke vraag! Met een gevarieerd antwoord. Ten eerste ben ik bezig met een boek over koffie. Daarnaast werk ik samen met mijn man in onze verschillende softwarebedrijven. Ik run een gezin met vier in- en uitvliegende tieners/studenten en daarnaast ben ik bezig met mode: ontwerp en realisatie. Blijf elke dag nieuwe dingen leren op elk van deze terreinen en dat houdt het leven interessant, nietwaar?
Ben gek op lekker eten, wijn en natuurlijk: KOFFIE! :)

Have a nice day you all!

Re: Wat doen jullie voor de kost?

96
Mijn naam is Ton en ben zelfstandig grafisch vormgever, koffieliefhebber en beroepsmatig en privé geïnteresseerd in koffie. Meer van mijn werk kun je vinden op http://www.panjer.net of op http://www.studiopanjer.nl/wordpress. Mijn vriendin is werkzaam bij een koffiebranderij en mede-eigenaar van een koffie en thee webshop. Dus ik heb veel met koffie te maken. Ik heb de webshop van de Goeijen koffie en thee ook ontworpen en ben nauw betrokken bij de hele gang van zaken. http://www.degoeijen.com. Mochten jullie op- en of aanmerkingen hebben op de site dan hoor ik die graag. Deze site is nog volop in ontwikkeling en we zijn voortdurend bezig het te verbeteren.

Groet Ton

Re: Wat doen jullie voor de kost?

97
hallo allemaal, ik ben Danny. ben ongeveer 4 jaar geleden in china beland voor stage. heb hotel school gestudeerd. na stage afgestudeerd. weer terug gegaan. gestart met werken voor het zelfde hotel en daarnaast ook voor mijn zelf begonnen als handels export agent. na 4 jaar werd ik het hotel leven een beetje zat. ben daarom ook een eigen café/bistro gestart meer als passie en om me bezig te houden. kwam ook goed uit. alle fabrieken waar mee ik samen werk zijn allemaal in hetzelfde stad waar ik mijn café heb geopend. nu ik het allemaal zo zie werken hier in China beginnen mijn handen te krabben. wil er nog een aantal openen.

check deze foto's op chinees website.
http://www.bayong.com/read.php?tid=8184 ... read=1#tpc" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bbs.0579.cn/showtopic-343172-6.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Wat doen jullie voor de kost?

99
Faiz hier, interim freelance controller. Kom vaak vre-se-lijk-e DE pre-fab machines tegen met van die diepvrieskoffie (ik ben geen snob, maar die troep schenk je voor je ergste vijand niet in). Daarnaast heb ik voor de vrije uurtjes nog een administratiekantoortje waar ik wat werkzaamheden voor ZZP'ers en kleine zelfstandigen in verricht.

Dit allemaal is te vinden op http://www.difaconsulting.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
Gaggia Titanium
Maalgraad 8
Watertemp. Middel

Re: Wat doen jullie voor de kost?

100
Heb m'n baantje in de koffie vaarwel gezegd en werk nu op de universiteit als student-flexwerker waar ik me bemoei met de toewijzing van collegezalen en andere zalen, en dat bevalt me goed.

Verder afstuderen . . . als mensen interesse hebben in schadegedrag zoals delaminatie in composieten hoor ik het graag :)
Speedster | SuperJolly | et al.