Was meer als grapje bedoeld..
Instellen van de K3 lukt nu goed.. Dmv schroef bovenop is de fijnheid in te stellen, onderkant/in de bodem de portie..
Gaat eigenlijk best goed. Nu alleen nog verse bonen inderdaad en kijken wat het "echt" resultaat is..
Daarnaast vind ik het alleen maar erg leuk om over koffie/espresso te leren. Een paar weken geleden wist ik, bij wijze van, niet het verschil tussen espresso en capucino.
Hen me nu al verdiept in meer varianten van/met koffie dan waar menig individu ooit van heeft gehoord.
Nogmaals, naast de behoefte aan lekkere koffie, is de interesse/nieuwsgierigheid aanwezig.. Ik zie het als een hobby. Daarnaast zit ik nu eenmalig zo in elkaar dat ik van veel dingen gewoon wil weten hoe het werkt, wat ik aan het doen ben.
Dus niet gewoon pomp laten lopen en "koffie" brouwen, maar weten wat de theorie erachter is, wat de verschillende factoren voor invloed kunnen hebben en daar dan mee "spelen"..