@JHA
De 'gewone horeca" wordt helemaal niet door deze lijsten getriggerd!
Ik heb er een beetje moeite mee dat er dingen geroepen worden in welke context?
Waar gaat het over?
Leg mij eens uit in dit geval hoe jij 300 mensen in een keer van een kop koffie kan voorzien.
Ik ken een machine die dat binnen 10 minuten doet. Ik heb het niet over een espresso, cappucino of latte of zoiets. Dat kan ook met diezelfde machine tegelijk als die in 24 seconden 2 kannen voor 12 kopjes vol spugt 1 special.
Kun je nagaan wat een tijdsverschil. En de gasten vinden het lekker.
Al zet ik 10 viergroepers op een rij dan haal ik het nog niet en dan nog alle variabelen die nodig zijn om tot een constante te komen.
Als je de perceptie over smaak niet in een kader of kaders plaatst, blijf je vaak discussie houden op ongelijk niveau.
Ik had daarom in een ander topic een idee theorietje bedacht om een onderscheid in smaak te maken, zodat eea in het juiste perspectief geplaatst kan worden.
http://www.koffiepraat.nl/forum/viewtop ... =10#p39534
Oja en de tijd van verschraalde koffie uit een bavilor ben ik allang vergeten