Als je daarmee hun vestiging bedoelt in Mint Plaza San Francisco, dan kan ik je vertellen dat ik uit die machine een SO heb gedronken en WOW... dat was serieus lekker! Alweer anderhalf jaar geleden, dus een uitgebreide recensie kan ik niet geven. Maar ik weet wel dat ik erg onder de indruk was van die espresso. Had daarvoor al hun standaard espresso gedronken. Was ook goed, maar de SO uit de hefboom was een paar stappen beter en bijzonderder. Grappig om te weten ook dat ze die niet de hele dag serveren, slechts tussen bepaalde uren. Ik denk omdat niet al het personeel de hefboom beheerst. (Waarmee ik niet wil zeggen dat ze matig personeel hebben want dat is zeker niet zo.)Bluecold schreef:En dan is er sowieso een vestiging van Blue Bottle die voor de SO espressos een La San Marco hefboommachine gebruikt ipv de dubbelboiler turbowondermachine die ze gebruiken voor de standaard espresso
Sowieso is dat de beste vestiging waar ik van hen geweest ben.