DE KEUZE IS GEMAAKT.

1
ben de troste eigenaar van een innova steel duo 2 geworden via marktplaats gekocht voor €200 lijkt mij een goede deal ziet er als perfect uit. mochten er nog mensen zijn die voor deze beginner nog tips hebben voor dat ik hem gebruik of als ik hem ingebruik heb(bv onderhoud) ik sta er geheel voor open.
zodra ik mijn eerste bakkie heb gezet laat ik het jullie weer ff weten.

ps. een gezond en gelukkig nieuwe jaar en veel lekkere bakie`s

Re: DE KEUZE IS GEMAAKT.

2
dubbel gefeliciteerd dan maar, 1 x met 2009 en de ander met je nieuwe machine.

Altijd er aan denken dat je na gebruik van je stoompijp deze even schoonblaast na afloop.. en je zult zien dat ondaks dat je na gebruik even de stoompijp afveegt met een natte doek er toch tussen het randje en op de tip melk aankoekt... die moet je af en toe verwijderen.

Als het de tank versie is, let op met het water inschenken zonder dat je de tank eruit haalt.... ietwat ernaast en je gooit het boven op de 220 Volt voeding..... kun je meteen je electro installatie testen... :mrgreen:
Cafes Castel en andere Spaanse producten in de Spaanse Winkel

Re: DE KEUZE IS GEMAAKT.

3
Gefeliciteerd met je mooie machine, je hebt een nette prijs bedongen. Over dat stoomtipje: ik vind de Ascaso's lekkerder opstomen zónder het hulsje dan mét. Zonder is ook gemakkelijker schoonhouden. Scpetisch? Probeer het gewoon is en werk zoals jij het 't fijnst vindt.
Verder: zoek zsm een goede tamper bij je machine, de maat die je nodig heeft is 57mm. Ascaso heeft zelf prima tampers van alu, maar andere fabrikanten (zoals ConceptArt) hebben mooiere.

Re: DE KEUZE IS GEMAAKT.

6
wat betreft de molen krijg geen contact, dus nog maar gemalen kopen(2 keer per week) en de machine poepoe een plaatje als nieuw maar nu er nog mee om leren gaan vooral de cappucino voor me vrouw is het moeilijkste maar in de tijd zal ik het ook wel leren.