Re: Bittere espresso/resten in piston "papperig" na zetten

21
En voor de goede orde dan maar even een linkje naar het genoemde Beginnerstopic: KLIK!

Daarin hebben we geprobeerd op een enigszins beknopte manier de basics uit te leggen :shock: :D . Als je hierna of hierdoor nog vragen hebt, ben je welkom om ze te stellen hoor! ;)
La Scala Butterfly (+ Erics E61 thermometer), Mazzer Major, Gaggia Factory 106 met Tije's koelring, vier tampers (Vlak, American curve, Eurocurve), Gene Café, Aeropress, Kyocera CM-45, ROK-Grinder

Re: Bittere espresso/resten in piston "papperig" na zetten

23
Barista_Den schreef:Ps: stadsbranderij hoeft toch niet per se Kees Kraakman te zijn?
Da's waar. Bij "Stadsbranderij" denk ik dat men "Stadsbranderij Noord" bedoelt, waar Kees Kraakman de trier zwaait, maar allerlei andere hippe tenten heten tegenwoordig Stadsbranderij dus het kan van alles betekenen.
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino

Re: RE: Re: Bittere espresso/resten in piston

24
@3aan schreef:
John'47 schreef:Geweldig Vincent, uit m'n hart gegrepen
Wat?
Hiermee werd bedoeld dat hij het eens is met het lange bericht dat Vincent gisteren schreef. "Uit m'n hart gegrepen" moet je dus niet letterlijk opvatten, het betekent zoveel als "daar ben ik het geheel mee eens!"

Zo is dat ook weer helder.
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino