Hoe groter de steen hoe beter het brood.
Speksteen
7 cm .
Re: Het grote broodbaktopic
1912Duurt maar 3 uur voordat die op temperatuur is.cremalover schreef:Hoe groter de steen hoe beter het brood.
Speksteen
7 cm .
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
Re: Het grote broodbaktopic
1913Een week.bobbee schreef: do 22 mar 2018, 13:58Duurt maar 3 uur voordat die op temperatuur is.cremalover schreef:Hoe groter de steen hoe beter het brood.
Speksteen
7 cm .
IMG_20180322_133256360.jpg
Re: Het grote broodbaktopic
1914HA! Nee, dat is overdreven en daar meen je niks van.cremalover schreef: do 22 mar 2018, 14:02Een week.bobbee schreef: do 22 mar 2018, 13:58Duurt maar 3 uur voordat die op temperatuur is.cremalover schreef:Hoe groter de steen hoe beter het brood.
Speksteen
7 cm .
IMG_20180322_133256360.jpg
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
Re: Het grote broodbaktopic
1915Geen ideebobbee schreef: do 22 mar 2018, 14:30HA! Nee, dat is overdreven en daar meen je niks van.
Ik gebruik nog steeds mijn ouwe chamotte.
Re: Het grote broodbaktopic
1916800 gram bloem
460 gram water
16 gram zout
320 gram desemstarter
Gierst en zonnebloempitten. Lekker voor een tosti morgen! [IMG]//uploads.tapatalk-cdn.com/201803 ... fa9663.jpg[/IMG]
460 gram water
16 gram zout
320 gram desemstarter
Gierst en zonnebloempitten. Lekker voor een tosti morgen! [IMG]//uploads.tapatalk-cdn.com/201803 ... fa9663.jpg[/IMG]
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
Re: Het grote broodbaktopic
1917
top!!
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
Re: Het grote broodbaktopic
1918LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
Re: Het grote broodbaktopic
1919Prachtige broden weer hoor heren.
ECM Manufacture Mechanika IV, Quamar M80E, coffeelab tamper, fancy atag stoomoven
Re: Het grote broodbaktopic
1920Mwoahhh! Deze was erg lekker!
26 uur gefermenteerd deeg (24uur bulk/4 uur opgebold) tomaten saus als basis, beetje parmazaanse kaas, beetje mozzarella. Dat gebakken in de pizzaoven.
Daarna belegd met heerlijke zachte Bresola, verse rucola en basilicum blaadjes, nog paar blokjes mozzarella en wat geraspte parmazaanse kaas, pijnboom pitjes en wat extra virgin olijfolie.
Deze heeft me erg goed gesmaakt.
26 uur gefermenteerd deeg (24uur bulk/4 uur opgebold) tomaten saus als basis, beetje parmazaanse kaas, beetje mozzarella. Dat gebakken in de pizzaoven.
Daarna belegd met heerlijke zachte Bresola, verse rucola en basilicum blaadjes, nog paar blokjes mozzarella en wat geraspte parmazaanse kaas, pijnboom pitjes en wat extra virgin olijfolie.
Deze heeft me erg goed gesmaakt.
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’