Netjes!
Is de volkoren van 100% volkorenmeel?
Re: Het grote broodbaktopic
2191Numbers are good but never loose the focus, a quality cup profile is not negotiable!
Nope, terecht punt. Is 60% volkoren 40% t65.bobbee schreef:Netjes!
Is de volkoren van 100% volkorenmeel?
Ik vroeg het omdat wanneer het 100% volkoren was geweest, de ovenrijs logisch niet zoveel was als verwacht.Wijmaar schreef:Nope, terecht punt. Is 60% volkoren 40% t65.bobbee schreef:Netjes!
Is de volkoren van 100% volkorenmeel?
Thanks! Beiden 100% zuurdesem. Avond van tevoren voor beiden een levain gemaakt, met een starter die daarvoor 24u geleden voor het laatst had gegeten. Denk dat daar ook nog wat winst te behalen was geweest.bobbee schreef:
Ik vroeg het omdat wanneer het 100% volkoren was geweest, de ovenrijs logisch niet zoveel was als verwacht.
Was het gist of zuurdesem?
Zijn gewoon mooie broden!
lekker!!bobbee schreef: wo 30 jan 2019, 12:47 Roggedesem met 50%roggemeel en 50% tarwebloem, karwijzaad, gierst en sesam.