Re: Latte art fotos

461
Juist! Is ook mijn ervaring. Perfecte consistentie van de melk. Nu met de Lelit Bianca lukt beter lijkt het.
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’

Re: Latte art fotos

464
Wijmaar schreef: wo 13 feb 2019, 07:52
Mijn eerste soort van succesvolle hartje! Uit nood met halfvolle Arla. Nu nog het oortje de goede kant op ;).
Dat is een prima latte heart!
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’

Re: Latte art fotos

465
bobbee schreef:
Wijmaar schreef: wo 13 feb 2019, 07:52
Mijn eerste soort van succesvolle hartje! Uit nood met halfvolle Arla. Nu nog het oortje de goede kant op ;).
Dat is een prima latte heart!
Thanks! Is dit nu puur persoonlijk en gebaseerd op jouw beleving, of moet ik dit voor waar aannemen?
Afbeelding

Marcje schreef:Netjes. Je kunt ook eens volle melk proberen, dat geeft een iets minder luchting foam, waardoor het makkelijker ‘tekent’ (en een voller/lekkerder mondgevoel geeft).
Gracias :). Normaal gebruik ik inderdaad volle Arla, maar die was helaas op. Zul je altijd zien dat het net goed lukt met de melk die je normaal niet gebruikt ;).

Re: Latte art fotos

467
Wijmaar schreef: wo 13 feb 2019, 10:04
Thanks! Is dit nu puur persoonlijk en gebaseerd op jouw beleving, of moet ik dit voor waar aannemen?
Afbeelding

Sorry, ik had weer beter op mijn woorden moeten letten :D
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’