Re: RE: Re: Het grote broodbaktopic

1342
cremalover schreef:Geen grote gaten maar toch luchtige structuur.
Helft rogge volk. en andere helft tarwe volk. Driesoorten zaden toegevoegd en wat ander spul.
Ja ziet er prima uit maar is toch heel wat anders dan dat luchtige witte brood met de kenmerkende grote gaten waar we het over hadden. Dit is veel minder luchtig.
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’

Re: RE: Re: Het grote broodbaktopic

1343
bobbee schreef:
cremalover schreef:Geen grote gaten maar toch luchtige structuur.
Helft rogge volk. en andere helft tarwe volk. Driesoorten zaden toegevoegd en wat ander spul.
Ja ziet er prima uit maar is toch heel wat anders dan dat luchtige witte brood met de kenmerkende grote gaten waar we het over hadden. Dit is veel minder luchtig.
Is ook platter.

Re: RE: Re: Het grote broodbaktopic

1350
cremalover schreef:Heb mijn speksteen binnen.
Weegt meer dan 25 kilo.Hoop dat het ovenrek dat trekt.
Kan je toch op de bodem plaatsen?!

De steen in de combioven ligt gewoon op de bodem, zou niet weten waarom hem op een rooster te plaatsen, tenzij je in meerdere lagen wil bakken, je oven heeft toch boven en onderwarmte?, de onderwarmte verwarmt de steen.
Laatst gewijzigd door @3aan op wo 22 feb 2017, 11:51, 1 keer totaal gewijzigd.
Gaggia Orione - 1973 - Vibiemme Pistone 2017 in wederopbouw - Ceado E37s
Volg Adriaans koffiekar op fb.com/A3koffie
Op FB staan de openbare gelegenheden waar ik met koffie sta.