Re: Het grote broodbaktopic

1912
cremalover schreef:Hoe groter de steen hoe beter het brood.

Speksteen
7 cm . :D
IMG_20180322_133256360.jpg
Duurt maar 3 uur voordat die op temperatuur is.
Afbeelding
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’

Re: Het grote broodbaktopic

1914
cremalover schreef: do 22 mar 2018, 14:02
bobbee schreef: do 22 mar 2018, 13:58
cremalover schreef:Hoe groter de steen hoe beter het brood.

Speksteen
7 cm . :D

IMG_20180322_133256360.jpg
Duurt maar 3 uur voordat die op temperatuur is.
Afbeelding
Een week.
HA! Nee, dat is overdreven en daar meen je niks van.
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’

Re: Het grote broodbaktopic

1920
Mwoahhh! Deze was erg lekker!

26 uur gefermenteerd deeg (24uur bulk/4 uur opgebold) tomaten saus als basis, beetje parmazaanse kaas, beetje mozzarella. Dat gebakken in de pizzaoven.
Daarna belegd met heerlijke zachte Bresola, verse rucola en basilicum blaadjes, nog paar blokjes mozzarella en wat geraspte parmazaanse kaas, pijnboom pitjes en wat extra virgin olijfolie.

Deze heeft me erg goed gesmaakt.
Afbeelding
Afbeelding
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’