De eerste branding zit erop!
- 5 min voorverwarmd op 235gr
- Toen 250gr Bonen erin (Café Exótico Bochica)
- Temp op 230gr ingesteld; daar was ik na plm 9 min
- Vanaf een minuut of 9 aandachtig naar de krak geluisterd, maar ik hoorde niks (!). Ook niet toen ik 'links achter de uitlaat' stond, wat vaak als tip wordt gegeven
- Wel een soort 'tik', maar dat leek meer op een thermostaat van de Gene (kan dat?)
- Zag wel vliesjes loskomen
- Rond 10 min de temp op 225 gezet
- Toen maar 'op de kleur doorgegaan' en na 13:30min gestopt
- Bonen eruit gehaald en in een zeef buiten afgekoeld (en de Gene zichtzelf laten afkoelen)
Had wat plaatjes van wikipedia gevist en volgens mij zitten ze ergens tussen City en Full City (?)
Morgen nog maar eens een batch draaien en kijken of ik de krak wel hoor!
dus...