Een kilo monsooned nog wat uit India gebrand.Gele boon.Erg lekker.
De helft heb ik weg gegooid.Dat spul is dermate statisch dat ik de helft op het aanrecht deponeer.Het kruipt uit de maalmond langs de doserwand.
Komt het uit de doser willen de korrels maar een ding en dat is zover mogelijk uit mekaar.
Wissel ik met andere koffie is het weg.Gooi ik wat monsoon erin en weer statisch.Hilarisch.
Re: Wat drink je nu?
222Gisteren een zak bonen, 250gr Simon Levelt Indonesie Espresso in de Jura volautomaat geleegd.
Beetje saai, slap. Niet voor herhaling.
Mijn vrouw, geen koffie liefhebber vind 'm wel lekker als cuppucino. Voor mij is er dan helemaal geen koffie in te vinden.
Chocolade, caramel o.i.d. kom ik nooit in koffie tegen of het moet uit een flesje komen. Dus ook hier niet.
Beetje saai, slap. Niet voor herhaling.
Mijn vrouw, geen koffie liefhebber vind 'm wel lekker als cuppucino. Voor mij is er dan helemaal geen koffie in te vinden.
Chocolade, caramel o.i.d. kom ik nooit in koffie tegen of het moet uit een flesje komen. Dus ook hier niet.
Re: Wat drink je nu?
223Ik merk heel vaak echt hazelnoot en caramel op (vooral bij yigracheffe sterk gebrand), dan is het net alsof je een mars aan het eten bent ofzo
Fruiten is moeilijker voor mij om te ontdekken, dat blijft vaak steken op 'zuurig'.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Fruiten is moeilijker voor mij om te ontdekken, dat blijft vaak steken op 'zuurig'.
Re: Wat drink je nu?
224Ja, hier ook voortdurend chocolade, nootjes en caramel. Maar dat heeft natuurlijk niets met de apparatuur te maken
.
![Knipoog ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
La Scala Butterfly (+ Erics E61 thermometer), Mazzer Major, Gaggia Factory 106 met Tije's koelring, vier tampers (Vlak, American curve, Eurocurve), Gene Café, Aeropress, Kyocera CM-45, ROK-Grinder
Re: Wat drink je nu?
225heb vanmoren de maximum class die indit topic genoemd werd opengetrokken en gemaald,en n dubbele espresso gezet in mn bazzar... zeer, zeer de moeite waard. mooie crema!
Re: Wat drink je nu?
227Had ik ook met die bonen. Heb nu van dezelfde winkel Corazón in mijn apparaat zitten en voor daarna een zakje Espresso del barista liggen.R-Know schreef:Gisteren een zak bonen, 250gr Simon Levelt Indonesie Espresso in de Jura volautomaat geleegd.
Beetje saai, slap. Niet voor herhaling.
Mijn vrouw, geen koffie liefhebber vind 'm wel lekker als cuppucino. Voor mij is er dan helemaal geen koffie in te vinden.
Chocolade, caramel o.i.d. kom ik nooit in koffie tegen of het moet uit een flesje komen. Dus ook hier niet.
Corazón vind ik best te doen.
Re: Wat drink je nu?
228Persoonlijk is Indonesia van SL ook niet mijn favoriet, Corleone is op dit moment mijn favoriet, heb je die al is geprobeerd?Peppie schreef:Had ik ook met die bonen. Heb nu van dezelfde winkel Corazón in mijn apparaat zitten en voor daarna een zakje Espresso del barista liggen.R-Know schreef:Gisteren een zak bonen, 250gr Simon Levelt Indonesie Espresso in de Jura volautomaat geleegd.
Beetje saai, slap. Niet voor herhaling.
Mijn vrouw, geen koffie liefhebber vind 'm wel lekker als cuppucino. Voor mij is er dan helemaal geen koffie in te vinden.
Chocolade, caramel o.i.d. kom ik nooit in koffie tegen of het moet uit een flesje komen. Dus ook hier niet.
Corazón vind ik best te doen.
Re: Wat drink je nu?
229Die heb ik ook gehad. Was inderdaad lekker!!!mark_boelen schreef:Persoonlijk is Indonesia van SL ook niet mijn favoriet, Corleone is op dit moment mijn favoriet, heb je die al is geprobeerd?Peppie schreef:Had ik ook met die bonen. Heb nu van dezelfde winkel Corazón in mijn apparaat zitten en voor daarna een zakje Espresso del barista liggen.R-Know schreef:Gisteren een zak bonen, 250gr Simon Levelt Indonesie Espresso in de Jura volautomaat geleegd.
Beetje saai, slap. Niet voor herhaling.
Mijn vrouw, geen koffie liefhebber vind 'm wel lekker als cuppucino. Voor mij is er dan helemaal geen koffie in te vinden.
Chocolade, caramel o.i.d. kom ik nooit in koffie tegen of het moet uit een flesje komen. Dus ook hier niet.
Corazón vind ik best te doen.
Re: Wat drink je nu?
230[/quote]
Die heb ik ook gehad. Was inderdaad lekker!!![/quote]
Omdat ik nu bij Simon Levelt te Groningen werk ben ik bezig om alle melanges die wij verkopen ook te proeven en persoonlijk te beoordelen, dus als ik weer een melange heb geprobeerd laat ik het hier wel even weten![Lach :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Die heb ik ook gehad. Was inderdaad lekker!!![/quote]
Omdat ik nu bij Simon Levelt te Groningen werk ben ik bezig om alle melanges die wij verkopen ook te proeven en persoonlijk te beoordelen, dus als ik weer een melange heb geprobeerd laat ik het hier wel even weten
![Lach :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)