Re: Het grote broodbaktopic

2351
cremalover schreef:Kortste rijstijden tot nu toe.
Voorrijs 1.5 uur.Narijs 1.5 uur
Rogge tarwe half volkoren
image-2019-05-17 (4).jpg
image-2019-05-17 (3).jpg
En hoe komt dat? Warm water en veel actieve desem gebruikt? Ook tevreden over structuur?
Numbers are good but never loose the focus, a quality cup profile is not negotiable!

Re: Het grote broodbaktopic

2352
bobbee schreef: vr 17 mei 2019, 14:14
cremalover schreef:Kortste rijstijden tot nu toe.
Voorrijs 1.5 uur.Narijs 1.5 uur
Rogge tarwe half volkoren

image-2019-05-17 (4).jpgimage-2019-05-17 (3).jpg
En hoe komt dat? Warm water en veel actieve desem gebruikt? Ook tevreden over structuur?
Structuur is zeer mooi.
Ik doe ongeveer 150 gram starter op 500 gram meel.
Maar dat doe ik al jaren.Ik geef het deeg nu de volle lading warmte van het bovenste rek van de Pompeii.Zowel bij de voorrijs als in de rijskorf.