Pagina 437 van 642
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: zo 19 sep 2021, 11:40
door cremalover
Joste schreef: zo 19 sep 2021, 10:24
cremalover schreef:Rogge met gedoe
IMG_20210917_182712.jpgIMG_20210917_182824.jpg
Resultaat is geen gedoe! Ziet er weer perfect uit!
Mijn desems leven nog na 3 weken Italia. Toen ik ze uit de koelkast haalde zagen ze er wat treurig uit. Op tarwedesem stond zelfs een laagje water...
Maar na bijvoeren kwamen ze weer in actie.
Dat grijzig laagje water is normaal. Niks aan het handje.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: zo 19 sep 2021, 18:05
door cremalover
Experiment.
Witbrood van supermarkt meel .90% hydratatie.Het was een soort yoghurt.
Matig opgekomen
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: zo 19 sep 2021, 23:14
door Joste
cremalover schreef:Experiment.
Witbrood van supermarkt meel .90% hydratatie.Het was een soort yoghurt.
IMG_20210919_180338.jpg
Matig opgekomen
IMG_20210919_182610.jpg
Hoe is het mogelijk! Ziet er prima uit!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 04 okt 2021, 14:50
door cremalover
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 04 okt 2021, 14:58
door bobbee
Mooi! Jij weet precies wanneer het brood de oven in moet.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 04 okt 2021, 15:07
door FrancisPavoni
Eenkorn vd Zuidmolen.
30% eenkorn, 20% manitoba, 25% tarwemeel en 25% gebuild tarwemeel. Hydratatie 75%, iets te veel... Rechtsachter nog een restje emmerbrood.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 04 okt 2021, 18:07
door Joste
Prachtige stillevens weer.
Dit weekend zelf ook maar weer eens 4 desembroden gebakken.
2 landbroden: 15% rogge, 25%spelt, 5% gebuild tarwe en T65, hydratatie 67%
2 rogge-rozijnenbroden: 50% rogge, 50% deels manitobo en deels T65, rozijnen, hydratatie 77%
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: di 05 okt 2021, 20:25
door mutsje
Na heel lang niks van me laten horen, het bakken weer opgepakt. Elke dag verplicht een brood bakken begon tegen te zitten. Deze is vers uit de oven 90% tarwemeel omdat de bloem op is
. Gelijk op de foto gezet duh... maar met een 100mm lens . Ook die hobby weer opgepakt.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: di 05 okt 2021, 21:35
door gilleko B.
mutsje schreef:Na heel lang niks van me laten horen, het bakken weer opgepakt. Elke dag verplicht een brood bakken begon tegen te zitten. Deze is vers uit de oven 90% tarwemeel omdat de bloem op is
. Gelijk op de foto gezet duh... maar met een 100mm lens . Ook die hobby weer opgepakt.
Goed bezig, door privéomstandigheden heb ik geen tijd vrij kunnen maken om brood te bakken. Moet en wil het ook weer oppakken.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: wo 06 okt 2021, 08:57
door fransg
mutsje schreef: di 05 okt 2021, 20:25
Na heel lang niks van me laten horen
welcome back!