Ik heb zojuist een fijne espressomachine gekocht, en nu blijkt overduidelijk dat ik toch ook een andere bonenmaler zal moeten aanschaffen. Je hoort vaak dat je niet onmiddelijk voor nieuw moet gaan, maar serieus moet overwegen een goede horeca maler op de kop te tikken. Ebay heeft vaak de Cimabali's, Junior, Cadet, Alinox. Wat zijn de verschillen tussen deze dingen? Waar moet je op letten: kun je ze makkelijk schoonmaken? En hoe zit het met de verkrijgbaarheid in NL van de maalschijven?
Ik hoor het graag, want ik ben een volstrekte leek. Jazzo
Re: Cimbali koffiemaler
2Cimbali molens zijn IMO prima. Maar zij zijn groot en niet makkelijk goed schoon te maken. Het is altijd de vraag, wat wil je van jouw koffiemolen?
_______________________
Espresso: BFC TCI Lira.
Grinders: Eureka Mignon x 2, Mahlkonig Guatemala, Cimbali Junior.
Roaster: Gene Cafe.
Espresso: BFC TCI Lira.
Grinders: Eureka Mignon x 2, Mahlkonig Guatemala, Cimbali Junior.
Roaster: Gene Cafe.