Rob Berghmans - zelf eigenaar van het succesvolle Antwerpse Caffènation - weet als geen ander waar bij de opstart en het runnen van een espressobar dingen fout gaan.
MasterclassIn zijn masterclass gaat Rob dieper in op zaken als budgetering, ambiance, en beleving. Drie facetten die cruciaal zijn bij het opstarten van een succesvolle onderneming.
Ondanks dat er ook bars zijn waar over bovengenoemde punten goed is nagedacht, gaat het maar al te vaak mis in de laatste fase, de bereiding van koffie. Rob gaat tijdens zijn masterclass dieper in op het espresso zetten, verschillende zettechnieken en de extractie-theorie.
Loop je met plannen om een eigen espressobar te starten dan mag je deze buitenkans niet missen!! Zondagmiddag 16 mei 2010 http://www.beleefkoffie.nl" onclick="window.open(this.href);return false; Jaarbeurs Utrecht.
Over Caffènation
Caffènation Hopland is een begrip in Antwerpen als het om lekkere en goede koffie gaat. Net achter de drukke Meir vind je deze koffiebar. Op het eerste oog een chaos als je binnenstapt maar niks is minder waar. De espresso machine blinkt en na enkele minuten ben je de drukte van de Meir vergeten en geniet je van heerlijke koffies en jazz muziek. (CoffeeGuide)
