Mijn Mazzer doet de laatste twee dagen beetje raar>
Steeds moet ik de maalgraad aanpassen voor een goede doorloop.
Zou dit met de weersomslag i.e. veranderende luchtvochtigheid te maken kunnen hebben?
Re: molen van slag
2Precies, en dat is ook één van de redenen waarom een eigen maler noodzakelijk is: je kan inspelen op veranderende omstandigheden.
Maar het kan ook aan de koffie zelf liggen, ik ben nu bezig met een Guatamala die ik maar niet goed kan krijgen, terwijl een eigen melange daarvoor geen enkel probleem opleverde.
Maar het kan ook aan de koffie zelf liggen, ik ben nu bezig met een Guatamala die ik maar niet goed kan krijgen, terwijl een eigen melange daarvoor geen enkel probleem opleverde.
La Scala Butterfly (+ Erics E61 thermometer), Mazzer Major, Gaggia Factory 106 met Tije's koelring, vier tampers (Vlak, American curve, Eurocurve), Gene Café, Aeropress, Kyocera CM-45, ROK-Grinder