Re: Het grote broodbaktopic
22924 uurs? Plofkippenbrood!
Numbers are good but never loose the focus, a quality cup profile is not negotiable!
Re: Het grote broodbaktopic
2294Nee.Gewoon desem.Zelfgemalen tarwe.
Kneden om 11 uur.
2 uur voorrijzen op Pompei.
2 uur narijs op Pompei.
Daarna de oven in voor 40 minuten op 270.
Om kwart over 4 klaar.
Re: Het grote broodbaktopic
2295Goed!!
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
Re: Het grote broodbaktopic
2296Gaaf!cremalover schreef:Nee.Gewoon desem.Zelfgemalen tarwe.
Kneden om 11 uur.
2 uur voorrijzen op Pompei.
2 uur narijs op Pompei.
Daarna de oven in voor 40 minuten op 270.
Om kwart over 4 klaar.
Numbers are good but never loose the focus, a quality cup profile is not negotiable!
Re: Het grote broodbaktopic
2297Ligt aan de temperatuur van de pompei.Heb het gevoel dat het bovenste rek precies de sweetspot voor het desem geeft.
Als ik het spul op het aanrecht laat rijzen kan ik op drie uur meer rekenen.
Uiteraard een minder zure smaak als bij lange rijs.Ik magwel zeggen dat de zuurtegraad bij deze snelheid volledig ontbreekt.
Dus niet voor iedereen.
Re: Het grote broodbaktopic
2299LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
Re: Het grote broodbaktopic
2300Nog steeds met 1 rijs?fransg schreef: di 09 apr 2019, 21:50 2EA6F234-B4D9-48F4-B156-D5BD7D92249E.jpeg6675B50E-C18F-44EE-8ECA-778E0C6F7BEF.jpegB91EF1EB-E2A6-437A-A78A-CD76E49AE1CC.jpeg
Ziet goed uit.

