Zeker.
Ik heb ook pizza gebakken.
soort frisbee met tomatensaus.
Zeker.
Lijkt wel zo -- vorige keer was het 's nachts nog warmer, maar lag het deeg in een kom te blubberen. Ik heb het toen weer wat gekneed zodat het niet zo'n slappe pap was, daarna in de vorm en zodra de oven warm was erin gezet en vervolgens is het in de oven nog flink gerezen.
http://www.ikwileenbakkerij.nlPeter Jeukens (57 jaar) heeft al bijna 30 jaar een bakkerij in Nijmegen en denkt erover om te stoppen. "Niet morgen gelijk hoor. Ik zou het fijn vinden als ik de komende jaren een jonge, enthousiaste jongen kan opleiden tot ondernemer die dan wellicht mijn zaak overneemt. Maar ja, ik denk dat de jeugd dit vak misschien een beetje oubollig vindt. De ict-sector vinden ze hip en zo, maar dat ik hier de mooiste producten maak, dat is toch geweldig? Laat ze maar eens komen kijken."