Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
2532Ik had dat vroeger ook altijd.
Goed plat maken na eerste rijs en je hebt er geen last meer van.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
2533 Grote gaten in je kruim. Het is iets waar veel bakkers naar streven.
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
2534Prachtig
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
2535Ok.bobbee schreef: zo 01 dec 2019, 21:23 Grote gaten in je kruim. Het is iets waar veel bakkers naar streven.
Ik ben er geen liefhebber van.Heb dan altijd dat honing of jam op mijn broek ligt.
Voor een commerciele bakker is het trouwens te begrijpen.
Waar lucht is ,is geen deeg.
Lucht verkopen is natuurlijk lucratief.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
2536Dat klopt niet. Het brood wordt groter en luchtiger maar het gewicht blijft hetzelfde als het brood zonder luchtig kruim.
Snap je wel! Als je zo'n boterham in het broodrooster hebt gehad en je smeert er wat roomboter druppelt het op je trui!
Maar ach, de bakkerijen die ik ken hier in de buurt hebben toch alleen maar luchtig gistbrood. Zit geen bite in.
Snap je wel! Als je zo'n boterham in het broodrooster hebt gehad en je smeert er wat roomboter druppelt het op je trui!
Maar ach, de bakkerijen die ik ken hier in de buurt hebben toch alleen maar luchtig gistbrood. Zit geen bite in.
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
2537Machine voor mijn vrouw: QuickMill Aquaviva. Kantoor: Rancilio Silvia PdG V2 en La Pavoni Europiccola, Molen: Mini Mazzer & Mazzer Major.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
2538Lijkt op 2 soorten meel?
Eerste 3 dagen niks doen. Water en meel goed roeren en afgedekt laten staan.
Eerste 3 dagen niks doen. Water en meel goed roeren en afgedekt laten staan.
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
2539Dat donkere is een korstje, uitgedroogd meel dat bovenop komt te liggen. Papje staat op een bord op de tegelkachel met een doekje erover.
Machine voor mijn vrouw: QuickMill Aquaviva. Kantoor: Rancilio Silvia PdG V2 en La Pavoni Europiccola, Molen: Mini Mazzer & Mazzer Major.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
2540waarom zo droog?
moet op yoghurt lijken.
moet op yoghurt lijken.