Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
2781LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
En het mooiste is hoe simpel het is.Als je alle handelingen achter mekaar zet duurt het voor twee broden nog geen 7 minuten.gilleko B. schreef: za 16 mei 2020, 11:14 Dank aan de bakkers hier. Via koffie ben ik hier op broodbakken in aanraking gekomen, desemstarters, hydratatie, autolyse. Denk post een broodje net uit de oven (mijn derde broodje inmiddels) deze nu met 75% tarwebloem, 25% rogge, en een hydratatie van 65%. Autolyse 1 uur gedaan. En nog allemaal van die stretch and fold dingen en zo. Dank voor jullie toelichting. Brood wat smaak heeft, ongelooflijk.
Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
gilleko B. schreef: Klopt, maar er is hier toch heel water door de Maas gestroomd eer ik het een beetje door begon te krijgen. Het eerste brood was vrij plat. Dus heb veel gelezen. Tweede was beter, derde nu, nog beter. Maar die smaak en structuur, koop nooit meer brood bij de ketens!!! Dat smaakt nergens naar.
Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk