Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

3078
gilleko B. schreef: za 18 jul 2020, 10:40 Brood in de stoomoven, voor het eerst niet in de dutch oven, nog geen pizzasteen, gewoon op bakplaat met bakpapier. Kijken of mij met zo'n stoomoven iets heb laten wijsmaken of dat het echt werkt. Nu ook met onder-en bovenwarmte.
Afbeelding


Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
Mijn ervaring met die pizzasteen isslecht.
Sinds ik brood gewoon op bakpapier op de gemailleerde plaat bak krijg ik een veel mooiere korst.
Mooie oven.Beetje jaloers wel.

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

3079
gilleko B. schreef: za 18 jul 2020, 10:21
cremalover schreef:
bobbee schreef: do 16 jul 2020, 16:20 Mooi!

Dus in een pan in de oven gebakken?
Nee. Op geëmailleerde plaat met daaronder en ovenschaal met water.Hele oven vol stoom voordat brood erin gaat.
Na 15 minuten water eruit gehaald.Dan nog kwartier droog.
Vraag me trouwens af of dir lekker voor de oven is
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
Was ik al bang voor.