Panettone Loaf ondersteboven hangen, dat brood maken is een buitengewoon wonderlijke wereld
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3442[img]https://up.picr.de/40060616jj.jpg[/img]
1/4 emmer tarwe en 1/4 tarwe vers + 1/2 bloem en 70% vocht.
Numbers are good but never loose the focus, a quality cup profile is not negotiable!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
344450% rijstmeel + 50% bloemgilleko B. schreef:Zit er rijstmeel op?
Numbers are good but never loose the focus, a quality cup profile is not negotiable!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3445Desem rozijnen brood.
Grote broer.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3446Ziet er mooi uit. Combi dus.bobbee schreef:50% rijstmeel + 50% bloemgilleko B. schreef:Zit er rijstmeel op?
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3447Lekker van smaak, crunchy korst, mals en luchtig aan de binnenkant, gisteravond een ronde gebakken, nog niet helemaal gerezen zoals ik het zou willen maar er zit progressie in. Nu aan het ontbijt.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3448Mooi! Niks mis mee. Ook in een pan gebakken denk ik?gilleko B. schreef:Lekker van smaak, crunchy korst, mals en luchtig aan de binnenkant, gisteravond een ronde gebakken, nog niet helemaal gerezen zoals ik het zou willen maar er zit progressie in. Nu aan het ontbijt.
Mooi mes!!!
Numbers are good but never loose the focus, a quality cup profile is not negotiable!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3450Rogge tarwe mix. Helft volkoren.
Op geemailleerde bakplaat gebakken.
Op geemailleerde bakplaat gebakken.