Mischien stretch ik inderdaad te weinig. Ik zal er eens expliciet op letten.-Let je er wel goed op dat het volume van de opgeschuimde melk ongeveer 150% is voordat je ze laat rondwervelen? Dan zal je wellicht even die 40C moeten vergeten...
Ja, direct uit de koelkast, het kannetje met koud water omgespoeld om extra te koelen.-Gebruik je om te beginnen wel zo koud mogelijke melk?
Ja, halfvolle melk en normale volle melk-Heb je al andere soorten melk geprobeerd?
Gevarieerd van na stomen direct inschenken tot een tijdje draaien. Wat nou de beste methode is is mij ook niet duidelijk volgens mij heb ik beidde varianten over gelezen/gezien op internet.-Hoe lang wacht je met inschenken? blijf je de melk wel ronddraaien?
Nee, kannetje houd ik normaal volgens mij gewoon recht.-Houd je het kannetje een beetje scheef,
-en hoeveel melk gebruik je? In wat voor kannetje?
Ik probeer met melk voor 1 of 2 cappuccino's.
Ik heb een Motta Europa 0,5L kannetje gekocht.
Ook was ik al aan het oefenen geslagen met een drupje dreft in water, nav het filmpje wat op youtube stond.