T110.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3742Hele mooie broden
Numbers are good but never loose the focus, a quality cup profile is not negotiable!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3743Schweinegeil!cremalover schreef:T110.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3744En hier dan nog wat van de leerling: speltbroden...
Rocket Cellini Evoluzione V2, Eureka Mignon
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3745Knap!
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3746Mooie grote broden. Ben benieuwd naar de binnenkant!!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3747Binnenkantgilleko B. schreef:Mooie grote broden. Ben benieuwd naar de binnenkant!!
Rocket Cellini Evoluzione V2, Eureka Mignon
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3748Mooie fijne open structuur. Ik.ben geen professionele bakker waarbij de begeleidende omstandigheden gelijk zijn en blijven voor een homogeen en uniform resultaat voor de klant zoals bij een profi. Maar dat maakt het juist weer leuk, iedere keer weer een beetje anders.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3749Structuur is goed, smaak ook. En daar doen we het toch voor. Alleen de vorm blijft nog een uitdaging. Maar oefening baart kunst.gilleko B. schreef:Mooie fijne open structuur. Ik.ben geen professionele bakker waarbij de begeleidende omstandigheden gelijk zijn en blijven voor een homogeen en uniform resultaat voor de klant zoals bij een profi. Maar dat maakt het juist weer leuk, iedere keer weer een beetje anders.
Ik heb overigens ook een goed broodmes besteld: een Herder grandmoulin, op advies van Wouter Klootwijk
Rocket Cellini Evoluzione V2, Eureka Mignon
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
3750Beste meswat er is. Ik heb er twee teruggestuurd. Ieder na een paar dagen. Gevoelig heft.Joste schreef: zo 14 mar 2021, 11:52Structuur is goed, smaak ook. En daar doen we het toch voor. Alleen de vorm blijft nog een uitdaging. Maar oefening baart kunst.gilleko B. schreef:Mooie fijne open structuur. Ik.ben geen professionele bakker waarbij de begeleidende omstandigheden gelijk zijn en blijven voor een homogeen en uniform resultaat voor de klant zoals bij een profi. Maar dat maakt het juist weer leuk, iedere keer weer een beetje anders.
Ik heb overigens ook een goed broodmes besteld: een Herder grandmoulin, op advies van Wouter Klootwijk