cremalover schreef: vr 12 nov 2021, 12:33
Dat hele volumegedoe zegt me niks.
Heeft alleen zin in een drukke horeca-omgeving waar een barista 's ochtends alles afstelt zodanig dat de zombies die er vervolgens mee aan de slag gaan met een druk op de knop een min of meer drinkbare bak koffie kunnen maken zonder dat het hun iets hoeft te interesseren. De barista van dienst moet dan wel af en toe e.e.a. lichtjes aan blijven passen.
Ik was eens in de mooie design space van Eye instituut waar op dat moment de knappe jonge barista-kampioene van Nederland was ingehuurd om de crew 'up to date' te brengen en weer op te frissen om met de daar beschikbare top apparatuur lekkere koffie te maken.
Het was vechten tegen de bierkaai want de crew had het te druk met de bediening om naar haar adviezen te luisteren. Dus ze stelde e.e.a. maar zo goed mogelijk af en liet het erbij.
In die categorie zitten de 'ik wil volume kunnen instellen' consumenten.
Waarmee ik overigens geen oordeel uitspreek! Ieder zijn meug, alle respect.