Re: Espresso en cappuccino kopjes

41
Hoog en smal is voor mij ook not done. Een ristretto bij voorkeur in een klein laag espressokopje van dik porselein zoals die van Nuova point. Een normale espresso doe ik wel eens in wen 150ml kopje. Ik doe dat dan omdat ik dan denk dat dan mij op dat moment meer bekoort. En dan is dat natuurlijk ook zo bij de eerste slok, totdat ik daarvan weer tabak heb. Dan weer naar de nuova point. Ja zo doe ik dat.



Re: Espresso en cappuccino kopjes

42
gilleko B. schreef: ma 11 jul 2022, 16:59 Hoog en smal is voor mij ook not done. Een ristretto bij voorkeur in een klein laag espressokopje van dik porselein zoals die van Nuova point. Een normale espresso doe ik wel eens in wen 150ml kopje. Ik doe dat dan omdat ik dan denk dat dan mij op dat moment meer bekoort. En dan is dat natuurlijk ook zo bij de eerste slok, totdat ik daarvan weer tabak heb. Dan weer naar de nuova point. Ja zo doe ik dat.

Afbeelding
Welk model is dat van nuova point? Of zijn daar alle modellen van dik porselein?
Don't be a boring coffee cup - Barista Pro