En toen... Eindelijk die ene perfecte. Ik heb het gevoel dat ik met iets meer melk in het kannetje een iets ander gewicht met het draaikolkje krijg, waardoor de melk meer "lobbig" wordt. En dat helpt de latte art weer een klein stapje verder.
Dus. 175 gram melk, werkt beter dan 150 ... Tjoh...
Anyway: ik ben er trots op.
Re: Latte art fotos
1352‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
Re: Latte art fotos
1354Wordt het ook meteen lekkerder van, hè
La Pavoni Europiccola 1989 | Fiorenzato T80 | V60 | 1zpresso JX-Pro-S
Re: Latte art fotos
1357Ik dacht dat je alleen maar espresso's maakte!Nelus schreef:Een recent schenkseltje
️
Re: Latte art fotos
1358‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
Re: Latte art fotos
1359Die boon schiet weer wortel bij het rosettaplantjebobbee schreef:[img]https://up.picr.de/44857096ws.jpg[/img]
Home roasted Mexicaanse boon. Ook lekker in de melk!
️
Re: Latte art fotos
1360Haha.
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’