Welk model, de Mignon GbW of de Atom GbW?Leinad schreef: za 23 sep 2023, 18:30 Volgens Eureka is hij eind van dit jaar leverbaar! Ze staan in oktober eerst nog op de beurs in Milaan om de maler aan het publiek te tonen.
Verstuurd vanaf mijn SM-G991B met Tapatalk
Re: Grind by weight
62Atom W. De mignon gbw bestaat al (libra)Starred schreef:Welk model, de Mignon GbW of de Atom GbW?Leinad schreef: za 23 sep 2023, 18:30 Volgens Eureka is hij eind van dit jaar leverbaar! Ze staan in oktober eerst nog op de beurs in Milaan om de maler aan het publiek te tonen.
Verstuurd vanaf mijn SM-G991B met Tapatalk
Lelit Bianca V1 - Niche zero - ROK Espresso maker
Re: Grind by weight
64Inderdaad de Atom W, die bedoel ik
Profitec Pro 800 | La Pavoni Europiccola v2.4 en v2.5
ibrik|Bialetti moka express|Cleverdripper|Aeropress|french press|melitta|V60
ibrik|Bialetti moka express|Cleverdripper|Aeropress|french press|melitta|V60
Re: Grind by weight
65Mazzer will present at Host the new Kony Sg. Leveraging the popular Kony S platform, the grinder features a professional built-in-scale to deliver precise and consistent doses while streamlining the workflow. Its load cell is precise, robust, and works to an accuracy of 1/100 of a gram, consistently providing excellent results.
As the other grinders of the S line, Kony S g features the GFC Grind Flow Control system to prevent electrostatic charges in the ground coffee while avoiding any clumping.
The 420 RPM conical burr grinder is designed for medium volume specialty coffee shops. Silent and with low coffee retention, Kony S g delivers well bodied, sweet and balanced extractions.
As the other grinders of the S line, Kony S g features the GFC Grind Flow Control system to prevent electrostatic charges in the ground coffee while avoiding any clumping.
The 420 RPM conical burr grinder is designed for medium volume specialty coffee shops. Silent and with low coffee retention, Kony S g delivers well bodied, sweet and balanced extractions.
Re: Grind by weight
66Eureka heeft weer wat nieuws gepresenteerd op de host milano
Een “slimme” maler die met je meedenkt op welke maalgraad je hem in moet stellen aan de hand van gegevens die je invoert (bijv dat je espresso nu 30 seconde door loopt voor je gewenste output, maar je eigenlijk dezelfde output in 25 seconde wil hebben. Dan “denkt” de maler met je mee hoeveel grover / fijner je hem moet zetten
Ik weet nog niet wat ik hiervan moet denken
https://youtube.com/shorts/fi_nP6F3uNY? ... tdOXaz-4ZY
(Gespot via instagram, maar speciaal voor de niet instagram gebruikers op dit forum heb ik hem voor jullie gekopieerd en geüpload naar YouTube )
Een “slimme” maler die met je meedenkt op welke maalgraad je hem in moet stellen aan de hand van gegevens die je invoert (bijv dat je espresso nu 30 seconde door loopt voor je gewenste output, maar je eigenlijk dezelfde output in 25 seconde wil hebben. Dan “denkt” de maler met je mee hoeveel grover / fijner je hem moet zetten
Ik weet nog niet wat ik hiervan moet denken
https://youtube.com/shorts/fi_nP6F3uNY? ... tdOXaz-4ZY
(Gespot via instagram, maar speciaal voor de niet instagram gebruikers op dit forum heb ik hem voor jullie gekopieerd en geüpload naar YouTube )
Lelit Bianca V1 - Niche zero - ROK Espresso maker
Re: Grind by weight
68Grappig!
En dank voor het plaatsen op youtube.
Het aanpassen vd maalgraad gaat in de demo met zonder bonen erin.
En dank voor het plaatsen op youtube.
Het aanpassen vd maalgraad gaat in de demo met zonder bonen erin.
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
Re: Grind by weight
70Verstellen van een volle, stilstaande molen kan prima hoor als je het maar in niet al te grote stapjes doet. Tussen de kleine stapjes en na het verstellen even een klein beetje koffie weggooien en op die manier is mijn Eureka in de ruim 5 jaar dat ik hem heb nog nooit vastgelopen.